Senaste recensioner från Google.

2024 febr
Flyttdax är en pålitlig och effektiv firma. Jag har använt dem för flera egna flyttar men också till äldre personers flytt där det ofta inneburit röjning och städning av lägenheter. Allt har utförts till stor belåtenhet! Killarna som jobbar med flyttning och röjning är snabba, omdömesgilla och mycket sympatiska! Vid röjning sorterar de det som kan användas och lämnar till Reningsborg resten körs till avfallshantering. Jag rekommenderar Flyttdax till alla som behöver hjälp med flytt, röjning och städning! Barbro Mellgren

2024 jan
5 Stjärnor!

2023 dec
Blev väldigt nöjd med Flyttdax!! Allt ifrån första kontakt! Plus för killarna som kämpade på med trapporna!

2023 dec
Vi kan verkligen rekommendera Flyttdax mycket gott bemötande och noggranna och ordningsamma flyttkillar.

2023 dec
5 Stjärnor!

2023 dec
Fantastiska grabbar som kom, lugna sansade, ”klädde” in möblerna på ett snyggt sätt. Enkel o hjälpsam arbetsledning. Jag vet var jag vänder mig nästa gång!!!

2023 dec
Hej och tack för väl utfört arbete, vill bara ge er högsta betyg för ert bemötande inför och utförandet av flytten som killarna hjälpte oss med.
Vi var av olika skäl väldigt belastade innan det blev dags men blev lugna av era killar.
Lugna, trygga och självgående.
Kan rekommendera er alla dagar i veckan.

2023 dec
Killarna från Flyttdax var mycket varsamma och skötte sitt jobb utmärkt. Allt har fungerat utmärkt från vi beställde flytten tills avslut.

2023 nov
5 Stjärnor!

2023 nov
Bra dialog med ansvarig inom flyttdax. Tydlig information om vad som kommer att göras och när samt till vilken kostnad. Professionell kommunikation med utförande team och dess ledare. Teamet som gjorde flytten var synnerligen trevliga och varliga i sin hantering av såväl mitt flyttgods som mig själv. Dessutom hjälpsamma med funderingar och möblers placering och även när jag bad om att placera om. Tack för gott utfört uppdrag!

2023 nov
Proffsiga!

2023 nov
Fick fantastisk hjälp av Flyttdax, hade aldrig klarat flytten utan dom. Så trevliga killar som bar, stuvade och packade bilarna. Så bra genomgång innan flytt där du får kartonger och packmaterial så att allt på själva flyttdagen går smidigt och snabbt. Kan verkligen varmt rekommendera!!! Har varit underbara genom hela processen!

2023 okt
Vill man ha en pålitlig och säker flytt är det Flyttdax man väljer! Bemötandet från bokning till utförande va exemplariskt. Flytten gick väldigt smidigt och effektivt till. Kan också rekommendera flyttstädet som va sömnlöst utfört efter flytt. Tusen tack för hjälpen!

2023 okt
Superbra service! Snabb i kommunikationen och väl genomfört arbete. Kan varmt rekommendera. Fick hjälp med både flytt och städning.

2023 okt
Anlitat Flyttdax vid flertalet flyttuppdrag, både privat och i arbetet. Proffsigt rakt igenom. Gott uppförande, punktliga och noggranna.
Snabba svar vid frågor. Håller vad dom lovar varje gång! Kan varmt rekommenderas.