Våra tjänster

Flyttstädning

När flytten är avklarad krävs det en omfattande flyttstädning.

Magasinering

Ni kan magasinera inför en styling där man bara hämtar en del av bohaget. Det kan också vara hela bohaget inför en nybygge eller liknande.

Packning

Nedpacking av löst gods, dagen innan eller samma dag som flytten går beroende på packvolym.

Återvinning

Transport av möbler och div gods till återvinning. För mindre lösöre finns röda sopsäckar att tillgå.

Flyttstädning

När flytten är avklarad krävs det en omfattande flyttstädning. Av erfarenhet underskattar man ofta arbetstiden. Uppskattningsvis tar det 8 timmar för 3 personer att göra en flyttstädning
på 100 kvm.
Det finns alltid en risk för efterkrav då man har olika syn på vad som är rent. Om ni anlitar Flyttdax lämnar ni nyckeln på förhand, antingen till flyttpersonalen på flyttdagen eller till oss på kontoret. När nyckeln är Flyttdax tillhanda kan ni släppa allt ansvar för städningen och eventuella efterkrav.
Efter flyttstädningen bokas en besiktning med de nya ägarna/fastighetsskötaren för en städbesiktning och ett skriftligt godkännande. Nyckeln lämnas sedan till mäklaren/fastighetsskötaren innan kontraktsskrivning.
Fönsterputs in och utsida, badrum, kök, luftventiler, golvbrunn etc. hela bostadsytan ingår. Emellan fönster, persienner, vattenlås, avfrostning av frys ingår ej.

Magasinering

Vi har magasin i våra egna lokaler här på Hulda Mellgrens Gata 9. Ni kan magasinera inför en styling där man bara hämtar en del av bohaget. Det kan också vara hela bohaget inför en nybygge eller liknande. Hör av dig så hjälper vi dig att hitta rätt lösning .
Vår magasinsförsäkring gäller när vi har hämtat ett gods, er hemförsäkring läggs som vilande. Kontakta ert försäkringsbolag och uppge att godset befinner sig hos Flyttdax på Hulda Mellgrens Gata 9, 421 32 Västra Frölunda . Försäkrings nr hos: Länsförsäkringar nr 20 50 882*12.

Flyttkartonger och emballage

Flyttkartonger och engångsemballage ingår. Packpapper, tejp, blå möbelplastsäckar, möbelplast och bubbelplast. Vi har även röda sopsäckar för skräp som vi kan transportera till återvinning. Flyttkartonger och emballage kan hämtas i omgångar via drop in, vardagar 8-15 lunchstängt 11-12. Vi lastar bilen för er, förbered bilens lastutrymme innan.

Återvinning

Transport av möbler och div gods till återvinning. För mindre lösöre finns röda sopsäckar att tillgå. Debiteras per kg/brännbart, ingen begränsning på volym.
Kan bokas samma dag som flyttdagen.